Del

Midt om Natten
15. mar - 8. apr 2018
Tivolis koncertsal

Når musicalversionen af Midt om Natten får danmarkspremiere i Tivoli i 2018, bliver det med afsæt i det originale filmmanuskript af Kim Larsen, Erik Balling og Henning Bahs, men publikum vil opleve den velkendte historie fra et nutidigt perspektiv. I musicalversionen får publikum nemlig et bud på, hvad der videre skete med Benny, Arnold, Susan Himmelblå og alle de andre i tiden efter fribytterlivet på Haveje. Filmens handling genoplives i historien om en søn, der som voksen møder den far, han aldrig har kendt.

Filmen fra 1984 ligger stadig som nummer seks blandt de bedst sælgende danske film og Midt om Natten, er det bedst sælgende, danske album nogensinde. Udover de mange sange fra albummet, bliver musicalen krydret med en række af Kim Larsens og Gasolins andre hits. I musicalversionen bliver det Lisbet Dahls søn, Gustav Wolter, der får sin musicaldebut, når han skal udfylde Kim Larsens rolle som Benny, mens bl.a. Kurt Ravn, Lise Baastrup, Jimmy Jørgensen og Pernille Højmark, skal fortolke de legendariske sange som Susan Himmelblå, Papirsklip, Kvinde Min, Tarzan Mamma Mia og Rabalderstræde.

Der er Danmarkspremiere på musicalen Midt om natten den 15. marts 2018 i Tivolis Koncertsal. Efterfølgende drager musicalen på turné til bl.a. Holstebro, Aalborg, Odense og Vejle.
Læs mere om Midt om Natten her