One more year – massivt pres fra fans genopliver Crazy Cristmas

<strong>One more year</strong> – massivt pres fra fans genopliver Crazy Cristmas

Crazy Christmas Cabaret tager et år mere med Vivienne McKee i spidsen. Pressefoto.

Trofaste fans kan ånde lettet op, for det ikoniske show Crazy Christmas Cabaret tager et år mere i Tivoli. Tidligere på sæsonen blev det meldt ud, at showet med engelske Vivienne McKee i spidsen ville takke af efter den igangværende sæson. Men det var før folkets røst blev hørt.

Et begejstret publikum har nemlig rejst sig i Glassalen og enstemmigt råbt ”One more year”. Det har fået Vivienne og co. på andre tanker, og de har valgt at give de mange fans endnu en omgang med crazy komik i Glassalen. Der er premiere på det nye show den 13. november 2018 i Glassalen i Tivoli.

I 35 år har folkene bag Crazy Christmas Cabaret, London Toast Theatre, leveret højstemt underholdning med gakkede karakterer, bizarre indfald og jokes på stribe i deres populære Crazy Christmas Cabaret shows. De sidste 21 år har de slået sig løs i Glassalen i Tivoli, hvor 40.000 publikummer hvert år har fornøjet sig med de skøre englændere.

Det var en overvældende reaktion, der mødte London Toast Theatre, da de i november kom med udmeldingen om, at showet lukker, og da ISCENE bragte nyheden, flød Facebook også over med triste henvendelser. Fans skrev i bedste Crazy Christmas-stil: ”So ked af at hear this newhed. Tak for so mange years med absolute fantastiske shows. Heldigvis we have billetter til the last to forestillinger i Århus. May the farce be med jer.” og ”Trist – vi har set showet siden 2000 og ikke misset et eneste.”

London Toast Theater udtaler selv om deres comeback i Glassalen 2018:
“Vi er blevet fuldstændig overvældet af reaktionen. Vi har gennem Facebook, mails, personlige breve, gaver leveret på teatret og ikke mindst ved et stående publikum under fremkaldelsen chantende i kor ”One more year, one more year”, fået så rørende reaktion, at vi vil imødekomme vores dejlige publikums ønske om mere Crazy Christmas”, fortæller Vivienne McKee og resten af holdet bag Crazy Christmas Cabaret.

Fra julens showPlanet Rump – The farce awakens. Foto: Thomas Petri

Tivolis underdirektør for kultur, Nikolaj Koppel, er glad for at publikum får sin vilje og siger:
Crazy Christmas Cabaret har igennem de sidste 35 år underholdt hundredtusindvis af gæster i Tivoli og har opbygget et enestående loyalt publikum. Et publikum, der stædigt har råbt ”One More Year” i Glassalen, efter det blev annonceret, at dette års udgave af forestillingen blev den sidste. Det er super glædeligt, at publikum nu får deres vilje, og vi ser frem til, at holdet tager en tur mere i manegen med de gakkede dansk-engelske løjer.”

I spidsen for alle herlighederne har karismatiske, engelsk Vivienne McKee siden 1982 været ankerkvinde på showet. Showet med den tørre britiske humor er gået lige i hjerterne på det danske publikum. Og alle de danske fans kan nu ånde lettet op med nyheden om, at Crazy-holdet tager endnu en tørn med britisk komik i Glassalen.

Kilde: Pressemeddelelse

Det nye show har premiere den 13. november 2018 i Glassalen i Tivoli og billetsalget åbner i april 2018.
Læs mere på www.tivoli.dk/salene

Del artiklen

'One more year – massivt pres fra fans genopliver Crazy Cristmas'

Facebook