Del

Klassebilledet
18. jan - 24. jan
Vendsyssel Teater
Fra 30. jan - 14. apr på turné
(se turplan nederst)

Klassebilledet hedder far og søn Schrøders aktuelle forestilling på Vendsyssel Teater, der er en lun og musikalsk forestilling om de “gamle kammerater” fra klassen – for hvad blev der egentlig af dem?  

Forestillingen er et one-man show, hvor Mikkel Schrøder står på scenen, flankeret af to musikere, mens han i skarpe karikaturer skaber nogle humoristiske og kærlige portrætter af de, nu voksne, “kammerater” fra klassen. Der er fx. Mogens, der ville i Jægerkorpset men endte i Hjemmeværnet, Lennart der forfatter kontaktannoncer fra fængselscellen og Helse-Else der har held i urter men ikke i kærlighed.

Klassebilledet
Forestillingen Klassebilledet på Vendsyssel Teater. Foto: PR

Om samarbejdet mellem far og søn, siger Mikkel Schrøder: “Det er skide sjovt! – og vi kan kun anbefale fædre og sønner eller døtre og mødre, der er indenfor samme branche at arbejde sammen!”

Peter Schrøder fortæller videre: “Det sværeste er, at det skal være sjovt. Folk tror, at hvis det er sjovt, så er det bare noget, man stiller sig op og gør, men det kræver knivskarp timing!” og Mikkel tilføjer: “Vi prøver at ramme den lige i røven, som Faxe sagde!” (red. John “Faxe” Jensen).

Klassebilledet har premiere d. 18. januar på Vendsyssel Teater og Københavnerpremiere den 30. januar på Bremen Teater. Se turplan her: www.klassebilledet.com/spilleplan/

Mikkel Schrøder har bla. lavet comedy showet Den Nøgne Sandhed, prisbelønnet ungdoms TV på DR1 og vundet sikre sejre for hans stærke parodier på TV.

Medvirkende: Mikkel Schrøder Uldal
Instruktør: Peter Schrøder
Co-writers: Vase & Fuglsang
Konsulent: Kristian Leth