Del

Der var tæt opløb, da publikum stemte om, hvem der var deres favorit-karakter i Crazy Christmas Cabaret, og som de gerne ville se igen til jul. Vi spurgte Vivienne Mckee, hvad hun synes om resultatet, og om karakteren kan få en rolle i næste års show – og så fik vi en mail fra ham, som blev nummer to – se hvad han skriver.

Flere tusinde fans af Crazy Christmas Cabaret har over de sidste par uger fortalt hvem de holder mest af i showet. Nu er stemmerne talt op og det var Ringenes Herre-klonen Legoklods der vandt med 53 % af stemmerne over Bent Van Helsingør. Opløbet var tæt, men der var langt til feltets andre deltagere, så Vivenne Mckee, hvad synes du om det?

“Jeg er ikke overrasket over, at Legoklods vandt.”

“Da jeg skrev karakteren, var det selvfølgelig baseret på Legolas fra Ringenes Herre, og jeg lavede sjov med hans overordnede linjer i filmene. Men Bennet Thorpe, som spiller ham i mine shows, og ligner den oprindelige skuespiller, Orlando Bloom, har også fundet en vanvittig morsom måde at skabe filmens “springe gennem luft”-effekt på. Den rene fysiske energi i hans præstation fortjener at vinde. Jeg tror, ​​at David Bateson, som er den svenske kok fra Muppet Show, fortjener andenpladsen med sin ret morsomme præstation af den skøre dukke, der skaber julekalkun.” Lyder det fra Vivienne Mckee.

Nu har dine fans sagt, hvad de ønsker sig – er der en mulighed for at Legoklods får en plads i dit næste show?

“Jeg har stadig ikke lagt mig fast på temaet for næste års show. Bennet Thorpe vil helt sikkert spille en rolle i forestillingen, men jeg er endnu ikke sikker på, om det vil være som Legoklods igen eller om det bliver som en endnu mere fantastisk og morsom karakter…”

Hvad siger Bent Van Helsingør til at blive slået på målstregen?

“Dr Van Helsingør var slet ikke glad for, at han blev slået af Legoklods, og han kom til London Toast Theatres kontor for at klage. Han truede endda med at skrive en mail til dig, men jeg bad ham om ikke at gøre det. Hvis du modtager en mail fra ham, skal du bare ignorere den, eller hvis du mener, at der er noget, der er værd at citere fra ham, er du velkommen til at bruge den i din næste artikel.”

Bent van Helsingør. Foto: Søren Kuhn

ISCENE modtog en mail fra Bent Van Helsingør – hvor han gav sin mening til kende omkring det at blive nummer to, her får i den i uredigeret version:

Goddag goddag,

My name is Doctor Bent van Helsingør from Elsinore and I am seeing the result of your FB konkurrence about the most popular in a Crazy Christmas Show.

This is bare impossible that I am behind Legoklods in the votings!

This am I saying direkt to Vivienne McKee – but she was equal happy. Nåh! It is fine for her. She is not even in the konkurrence – or is she måske the telephone?

Sagen is that I demand you count the votes one gang more …

I have been every year in the Crazy Christmas Show and, for the reason of my last train back to Helsingør every night from Hovedbanegården, I do not take my big applause at the end of the show. That is the only reason I can think that Legohåbløs is beating me.

He comes only in 2 shows – the first “Bored of the Rings” and then, for two years ago, in Shaking up Sherwood – and all he does is jump up and down and look stupid with his long white hair. Neeej! He is not 53% worth!

Be so kind and make the count again and please do not tell Ms McKee that I am sending you this mail. She might not be so happy and perhaps then I will not be given a role in this year’s show

with friendly (and ganske frustrated) greetings,

Bent van Helsingør

PS : also I give you a little piece of trivia information. I am wearing the same jacket set and Sherlock Holmes hat since my first show in 1986, Dracula or a Pain in the Neck. Naturally-wise it has been rinsed some times, but I pass good on it. Legoklods had to have a helt new costume made because he is sweating very much. Så – that is not so much a hero image, vel?