Del

Den 20 år gamle prisuddeling Årets Reumert skal igennem en større evaluering dette forår og de vil gerne have dine input og inspiration til et fremtidigt prisuddelingsformat.

Årets Reumert kan dette år fejre 20-års jubilæum. Siden 1998 har Bikubenfonden sammen med Reumert-juryen nomineret og uddelt priser til scenekunstnere, der har skabt oplevelser i særklasse inden for dansk scenekunst. Formålet har været at synliggøre de ekstraordinære præstationer inden for scenekunsten og stimulere interessen for det levende teater i Danmark.

I den kommende tid går Bikuben i gang med et større evalueringsarbejde for at finde ud af, om Årets Reumert stadig lever op til ambitionen om at stimulere interessen for scenekunst samt styrke og udvikle scenekunsten. Evalueringen vil også se nærmere på om der findes et uopdaget potentiale for udvikling af prisuddelingsformatet.

Det er Golden Days Sekretariatet, der står for evalueringsarbejdet og de vil udvælge og kontakte en række interessenter for at samle svar, input og inspiration. De åbner op for, at alle kan komme med input til evalueringen eller inspiration til det fremtidige prisuddelingsformat.

Kilde: pressemeddelelse

FORTÆL HVAD DU SYNES:

Kom med input og idéer til Årets Reumert ved at sende en mail til reumert@goldendays.dk  inden den 12. marts 2018.

Fakta
Årets Reumert er hele Danmarks scenekunstpris, som blev indstiftet og uddelt første gang i 1998 af Bikubenfonden.

Dette års prisuddeling finder sted i Skuespilhuset lørdag den 9. juni, og nominerede bliver offentliggjort mandag den 30. april.