Del

I dag går jagten ind på de to stortalenter, som skal spille de unge udgaver af Anja og Viktor i KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK! – THE MUSICAL. Man kan komme i betragtning ved at tilmelde sig auditions, som finder sted den 24.-25. februar i København. Der er åbent for tilmeldinger indtil den 18. februar.

Nu kan man tilmelde sig auditions til de to ikoniske hovedroller. KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK! – THE MUSICAL søger en dreng og en pige i alderen/spillealderen 16-20 år, som både mestrer skuespil og sang, og som samtidig gerne har erfaring fra andre musicals.

Det er allerede offentliggjort, at Sofie Lassen Kahlke og Robert Hansen vender tilbage som de nu cirka 40-årige Anja og Viktor, når Langkjær Entertainment og Live Nation den 20. september har premiere på KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK! – THE MUSICAL i Tivolis Koncertsal. Nu går jagten så ind på de to stortalenter, som skal spille de unge udgaver af Danmarks mest populære kærestepar.

Om musicalen

I slutningen af 90’erne kom hele Danmark på fornavn med Anja og Viktor.
Nu kommer musicalen om hele Danmarks yndlingspar. En ny, musikalsk popkomedie baseret på Regnar Grastens biografhit og Dennis Jürgensens populære roman.

Musicalen udspiller sig på to tidsplaner. Dengang i 1999 hvor Viktor mødte sin elskede for allerførste gang – og lige nu, i 2018, hvor midtvejskrisen har indfundet sig i parforholdet.

Hver for sig drømmer Anja og Viktor sig tilbage til den sommer, engang i forrige århundrede, hvor alt var nyt og romantisk. Hvor Viktor blev ramt af akut Anja-mani, da han så hende første gang i skolegården.

Forestillingens musikside baseres på Innocent Bloods film soundtrack, indeholdende gyldne hits fra senhalvfemserne som ’Den første gang’, ’Min helt alene’ og ’I nat står tiden stille’, der nu relanceres til musicalversionen. Filmmusikken krydres med store danske 80’er og 90’er hits.

Innocent Blood står selv på scenen og spiller live til alle forestillinger.

Kilde: pressemeddelelse

Tilmelding
For at tilmelde sig skal man indsende et CV samt en kort video.

I videoen skal man kort fortælle lidt om sig selv og sin erfaring med teater/sang/dans (max 1 min.) og derefter synge 1-2 min. af en selvvalgt popsang.

CV’et skal indeholde billeder og tekst i én samlet PDF-fil.

CV og video skal sendes til audition@langkjaerentertainment.dk – angiv ’Anja og Viktor’ i mailens emnefelt.

Tilmeldingsfristen er den 18. februar.

Auditions finder sted lørdag den 24. februar og/eller søndag den 25. februar 2018 fra kl. 10.00-22.00 i København.

Læs mere på www.hikmusical.dk/audition