Del

Unge, håbefulde anmeldere deltager lige nu på Politikens kunstkritikerskole – et talentudviklingsforløb for unge, der vil kvalificere deres evner som kritikere.

Forløbet er tænkt som et bidrag, der skal løfte kritikken af billede- og scenekunsten ind i en ny tid, både hvad angår genrer, faglighed og formater. Nu kan du få et blik for fremtidens anmeldere på ISCENE, som i går blev platform for den første nye anmelder. Så fik du ikke læst Charlotte Kjærholm Pedersens anmeldelse af Det Kongelige Teaters forestilling  68 – Et øjeblik var en anden verden mulig, kan du læse den her:

68 – Et øjeblik var en anden verden mulig.

Kunstkritikerskolen er arrangeret af Politiken Live i tæt samarbejde med Politikens kulturredaktion. Skolen er støttet af Bikubenfonden. Her får deltagerne løbende feedback fra mentorer og inspiration fra landets dygtigste kritikere, kunstnere og ledere af kunstinstitutioner og teatre, som har en stor indsigt i scenekunst, billedkunst, kritik og kultur.