Del

Aprilfestival
15. - 22. apr 2018
Syddjurs Kommune

Aprilfestivalen er teater for små og store og regnes for verdens største børneteaterfestival. Den 15. april indtages Syddjurs Kommune af flere hundrede gratis teateroplevelser for hele familien, og i år er det med et internationalt fokus.

Der er håndplukkede gæstespil fra Sydafrika og Frankrig, og her kan publikum blandt andet opleve prisbelønnet dukke- og animationsteater på højt internationalt niveau. Udover de internationale bidrag er der også masser af danske teatre. I alt viser 100 teatre mere end 150 forskellige forestillinger i festivalugen. Der spilles teater i hele kommunen, mens festivalens øvrige aktiviteter er centreret i og omkring Ebeltoft og Rønde, hvor det store weekendprogram også afvikles.

Himmel

Det er ikke kun på programmet at festivalens internationale fokus skinner igennem, der er nemlig allerede en stor gruppe tilmeldte fra 25 forskellige lande. ”De internationale gæster kommer både for at samle inspiration, men også for at netværke med danske og andre internationale branchefolk,” forklarer Louis Valente, der er ansvarlig for det internationale arbejde på Aprilfestivalen.

Vanity Of Modern Panic

Kilde: Pressemeddelelse

Aprilfestivalen finder sted fra 15. - 22. april og byder på gratis teateroplevelser i hele Syddjurs kommune. Alle billetter er gratis og kan fra d. 10. april bestilles online på www.aprilfestival.dk, hvor det samlede program for alle festivalens mange forestillinger allerede kan studeres.