Del

Ditte Felding starter 1. august som nu leder for Teaterhuset Filuren. Med Ditte Felding får Filuren en visionær og dynamisk leder med fingeren på pulsen og med stor kunstnerisk erfaring indenfor børneteater.

Ditte Felding kommer fra en stilling som leder af Horsens Teaterfestival, som hun de sidste tre år har sat sit solide aftryk på. Hun er uddannet dramaturg fra Aarhus Universitet og har flere aktier i aarhusianske børne- og ungdomsteatre, herunder Hvid Støj Sceneproduktion og anmelderdarlingen Spiir Produktion.

Ditte Felding har stor viden om, hvad der rører sig indenfor børneteatret, både nationalt og internationalt. Ditte skal videreudvikle teatrets forestillinger, både når det gælder egenproduktioner og co-produktioner, og styrke Filurens synlighed lokalt, regionalt og nationalt. Samtidigt har Ditte stor viden og erfaring med pædagogisk teaterarbejde, så at hun også kan bidrage til at udvikle teatrets voksende og betydningsfulde scenekunstskole for børn og unge.

Den kommende teaterleder ser frem til at vende hjem til Aarhus og igen blive en del af byens kulturtilbud.

“Jeg har altid set Filuren som et unikt sted i Aarhus, med professionelt teater og teaterskole i et. Det giver nogle store muligheder for samarbejde, som jeg glæder mig til at udvikle. I det hele taget glæder jeg mig rigtig meget til 1. august. Det bliver skønt at vende tilbage til Aarhus og dejligt igen at være en del af det stærke kreative børne- og ungdomsteatermiljø”, siger Ditte Felding.

Kilde: pressemeddelelse

Om Teatret
Filuren er et professionelt producerende teater, som retter sig mod børn, unge og familier.

Teatret producerer 4-6 forestillinger pr. sæson og er ved siden af det producerende teater, som er kernen i teatrets aktivitet, findes en stor og aktiv pædagogisk afdeling, der bedriver professionel undervisning i scenekunst og moderne dans.

Læs mere om teatret her: www.filuren.dk