TUSINDVIS AF MELORME PÅ SCENEN

<strong>TUSINDVIS AF MELORME</strong> PÅ SCENEN

RECOIL PERFORMANCE GROUP MASS – BLOOM EXPLORATIONS. Pressefoto

MASS - bloom explorations
1. - 6. maj 2018
Galleri Overgaden, København

MASS - bloom explorations
1. - 6. maj 2018
Galleri Overgaden, København

I en stor drivhuslignende kuppel står en kvinde omgivet af tusindvis af plast-spisende melorme. På Galleri Overgaden kan du fra på tirsdag opleve MASS – bloom explorations – et usædvanligt økosystem om fremtidsudsigter og arternes overlevelse.

Recoil performance group står bag den usædvanlige performance, der er beskrevet som et symbiotisk system mellem menneske, melorme og plastik. Publikum kan også selv træde indenfor i den drivhuslignende kuppel og her også lytte til forfatter Ida Marie Hedes tekst om livet i det surrealistiske økosystem. Klimasituationen, fremtiden og overlevelsesstrategier er underliggende tematikker, og man foranlediges til at spørge om melormen har bedre fremtidsudsigter end mennesker, når den nu er i stand til at leve af plastik.

RECOIL PERFORMANCE GROUP MASS – BLOOM EXPLORATIONS. Pressefoto

Fra den 2. – 5. maj åbner kunsthallen også op for en række talks om klima, kunst og fremtiden. Til første talk fortæller kunstnerne blandt andet om at arbejde mellem kunst og videnskab og så kan publikum møde forskere og kunstnere i samtale om menneskets position, nu og i fremtiden, der er mærket af vores stigende ressourceforbrug. Talk-programmet fortsætter lørdag – og her skal det handle om skrald. Publikum kan blive klogere på, hvad skrald er og hvordan vi forholder os til det, når en affaldsekspert og en museumsinspektør diskuterer emnet.

Koreograf: Tina Tarpgaard
Performer: Hilde I. Sandvold
Videnskabskunst researcher og installations design: Pei-Ying Lin
Tekst: Ida Marie Hede
Teknisk design og ingeniør design: Minshu Huang
Lyddesign: Søren Knud
Dramaturg: Inge Agnete Tarpgaard
Produktionsledere: Rasmus Sylvest & Viktor K. Magnusson
Producent: Carlos Calvo
PR: Betina Rex
Co-producent: Dansehallerne

Læs mere om performancen og se talks-programmet her

Del artiklen

'TUSINDVIS AF MELORME PÅ SCENEN'

Facebook