Del

Terkel - The motherfårking musical
14. feb - 24. mar 2019
Tivolis Koncertsal
Herefter turné i hele landet

Kan du huske Terkel, Jason, Fede Dorit, Stewart Stardust, Saki og alle de andre karakterer fra Anders Matthesens tegnefilm Terkel i knibe? Nu kan du gense dem alle i musicalen Terkel – The motherfårking musical! Rapperen Clemens står bag ny musik og manuskript, mens Nikolaj Cederholm instruerer.

Nu kommer filmen som ny dansk musical, og der loves både grov humor og komplet politisk ukorrekthed – ligesom i filmen. Musicalen byder på vanvittige og grænseoverskridende optrin og replikker, et stort hold af skuespillere, komikere, dansere og sangere på scenen. Musikken vil være en blanding af nye sange og sange fra filmen, og iscenesættelsen bliver en kombination af skuespillere og dukker på scenen.

Komiker Anders Matthesen, der stod bag filmen Terkel i knibe, siger:
”Jeg har ikke selv noget med TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL at gøre, men giver nu med glæde faklen videre til holdet bag forestillingen. Jeg er sikker på, at Terkel og co. er i gode hænder, og jeg ser frem til at se det færdige resultat.”

Clemens er idémanden bag en musicalversion af Terkel i Knibe og han er begejstret for at få filmens materiale i hænderne.
”Det er fantastisk, at Anders Matthesen har givet os mulighed for at lave en musicaludgave af hans historie. Den er helt fortjent blevet en moderne dansk filmklassiker og har så enormt meget at byde på. Universet og arketyperne afspejler stadig dagens Danmark, og det bliver det helt store grineflip at skulle give de kulørte karakterer nye sange og løfte jokes og punchlines ind i 2019.”

Kilde: Pressemeddelelse

'Terkel - The motherfårking musical' har premiere i Tivolis koncertsal 14. februar 2019 og skal derefter på turné landet rundt til Holstebro, Aalborg, Aarhus, Odense og Vejle.

Læs mere på www.terkelthemusical.dk