Del

Scapins Rævestreger
25. - 29. jul 2018
Kunstens amfiscene

Så er det sommer, og i Aalborg kan publikum glæde sig over åbningen af en spritny sommerscene, der åbner med Molières komedie Scapins Rævestreger, når kunstmuseet Kunsten lægger rum til i form af deres udendørs amfiscene den 25. juli. Projektet er et tværfagligt samarbejde mellem Aalborg Teater, Teatret Slotsgården og Kunsten, der er går sammen om at give Aalborgs borgere en mulighed for at se kvalitetsteater i det fri.

Teaterdirektør for Aalborg Teater, Hans Henriksen, siger om samarbejdet:
”Det er fantastisk, at vi har fået dette samarbejde i stand, og jeg er rigtig glad for, at vi som landsdelens største teater kan være med til, at der også kan tilbydes teateroplevelser, både for landsdelens teaterinteresserede publikum, samt for de turister, der i løbet af sommeren besøg Nordjylland.”

Gitte Ørskou, der er direktør for Kunsten er også glad for det kommende samarbejde på tværs af kulturinstitutionerne. ”Vi glæder os meget til at invitere til teateroplevelser på Kunstens amfiscene. Omgivet af skov, Alvar Aaltos smukke hus og de mange unikke kunstoplevelser, vi kan tilbyde, kommer det til at gå op i en højere enhed. Vi håber, at mange nordjyder vil tage oplevelsen til sig”.

Den nye sommerscene åbner med Molière komedie Scapins Rævestreger, der er fortællingen om to unge mænd, forelskede i hver sin kvinde, som får hjælp af den snedige Scapin. Forestillingen iscenesættes af den unge instruktør Johan Sarauw og scenografien er skabt af skuespiller og stifter af Teater Slotsgården Jakob Moth-Poulsen og Johan Sarauw.

Kilde: Pressemeddelelse

Scapins Rævestreger kan opleves på Kunstens amfiscene fra 25. til og med 29. juli 2018