Del

SOMMERTID OG SCENENYT!

Teatersæsonen bød, ifølge ISCENEs anmeldere, på både kæmpesucceser og katastrofale fiaskoer, der skabte debat og fik publikum op af stolene og til tasterne i både enighed og uenighed med anmeldernes domme.

Nixen bixen om Kisser ville give publikum det, de forventede. I den bidske seniorkorrespondent Kirsten Birgit og Rasmus Bruuns forestilling Det Skide Show var der i foråret hug til både teatret og dansk politik. Rasmus Bruun og Frederik Cilius’ scenedebut viste, at de har format til det meste. Læs anmeldelsen af showet her:
ER DER ET LIV EFTER KIRSTEN BIRGIT? ★★★★★

ISCENEs anmelder skrev: “Madame Nielsen og Christian Lollike har med deres seneste forestilling White Nigger/Black Madonna på Sort/Hvid nået bunden for plat, pseudo-reflekteret provokation.” Læs anmeldelsen af årets nok mest debatskabende forestilling, der efterfølgende fik navnet Black Madonna, her:
EN HVID SKAMPLET ★

Lort, døde børn og kvinder, der får tæsk – ISCENEs anmelder mente ikke, at der var noget at grine af i Tivolis ellers stjernespækkede jubilæumsforestilling. Læs anmeldelsen af Mor og far sidder i Grøften her:
BIZART OG IKKE SÆRLIG SJOVT ★★

Fra folkene bag South Park fik Danmark i januar en helt speciel musical, der delte vandene. ISCENEs anmelder skrev, at det: “ikke ligefrem er lårklaskende morsomt, hvis man ikke vil mere end at vise, man tør!”. Men The Book of Mormon blev en dundrende publikumssucces, der endte med at løbe med ISCENEs publikumspris for Årets forestilling! Læs anmeldelsen her:
THE BOOK OF MORMON – EN MOBBEMUSICAL ★★★

Stig Rossen fik ros for en stemme i verdensklasse og Xenia Lach-Nielsen fik en Reumertnominering for rollen som Florence Vassy hvor hun fraserede så hele følelsessystemet blev berørt i Tivolis sansemættede flotte fortolkning af Chess- The Musical. Læs anmeldelsen her:
VANVITTIGT VELLYKKET OG FLOT SUNGET ‘CHESS’ I TIVOLI ★★★★★