Del

ISCENE har været rundt i hele landet og besøgt Danmarks mange revyer. Her finder du alle anmeldelserne, der er ranglistet efter antal stjerner. Vi starter med topscorerne!

Årets Cirkusrevy holdt publikum til ilden hele vejen.
PRÆCIS SÅDAN SKAL EN MODERNE OG HYPER-PROFESSIONEL REVY SKÆRES!★★★★★

Kerteminderevyen har ingen skam i livet og er igen alt andet end konfliktsky. Selv inden premieren var revyen i mediernes søgelys, men ISCENEs anmelder var begejstret:
ÅRETS HIDTIL MEST FORLØSENDE, UFORSKAMMEDE OG ORIGINALE REVY ★★★★★

Nykøbing F. Revyen var en sprudlende forestilling med indslag, der fik taget til at lette til premieren.
ÅRETS HIDTIL BEDSTE REVY ★★★★★

Revyperler (Rødvig Revyen) fejrede sit 10års jubilæum og forestillingen har aldrig været bedre, for Revyperler charmer sig sprudlende og vedkommende gennem det danske revylandskab.
SPRUDLENDE SUPER-REVY ★★★★★

Sønderborg Sommer Revy er præget af harmløse indslag, der mentalt ikke svipser nogen over fingrene. Til gengæld opvejes det med fremragende skuespilpræstationer.
REVY UDEN DEN STORE KANT ★★★★

Rottefælde Revyen forarger ikke sit stampublikum ved at forny sig vildt og voldsom, men revyen i det sydfynske er en af de hyggeligste af sin slags.
FYNSK HATTEDAMEREVY MED SØDME ★★★★

Odense Sommer Revy er seværdig og reflekteret og den unge revy har fundet sig selv, dog med få luksus-skavanker.
HIDTIL BEDST ODENSE SOMMERREVY ★★★★

Ganløse Revyen er fyldt med charme, overskud og scene-nærvær, desværre pynter den sig med lånte fjer i et genbrugsprægede tekster.
FLOT OG SEVÆRDIG GENBRUGS-REVY ★★★★

Gilleleje Revyen er en revy af en tid, der var engang, men går man efter det trygge og gammelkendte, så er denne charmetrold lige i øjet.
CHARMERENDE TIDSLOMME-REVY ★★★★

Dragsholmrevyen er fyldt med spidende satire og sort humor, der hudfletter vores moral – eller rettere dobbeltmoral.
DRAGSHOLMREVYEN ER RIGTIG OND, MEN PÅ DEN HELT RIGTIGE MÅDE ★★★★

Hjørring Revyens hidtidige poesi og lette ord-charme er blevet afløst af en mandehørms tendens, der bevæger sig mod det bodega-platte.
MANDEHØRMS-REVY UDEN POESI ★★★

Græsted Revyen byder på fremragende kro-hygge. Desværre kan revyen ikke måle sig med serveringen og bringer lidt for plat komik og tamme tekster.
FORTRÆFFELIG KROHYGGE OG FESEN REVY ★★