Del

ORIGAMI
1. - 2. sep. 2018
Ofelia Plads
Fri entré

Nu kan du opleve en spektakulær duet mellem en danser og en gigantisk container, der skifter form inspireret af den japanske folde-teknik Origami. Se forestillingen helt gratis på Ofelia Plads i hjertet af København 1.-2. september.

Dansehallerne skyder sæsonen i gang med den franskfødte akrobatiske danser og koreograf Satchie Noros forestilling ORIGAMI. Med minutiøs præcision arbejder Satchie Noro sig rundt på containeren, som i takt med hendes bevægelser langsomt foldes ud til en trekant, en firkant og en rektangel – akkurat som i den gamle japanske origami-folde teknik. Det hele udspiller sig i luften og sætter både mennesker, maskiner og arkitektur i poetiske bevægelser.

Dansehallernes kunstneriske leder, Efva Lilja, ser frem til at publikum skal få denne helt specielle oplevelse:
“Når kunst er bedst, får det os til at se verden og tilværelsen på nye måder. Selv vil jeg blive overrasket og provokeret til at opleve og tænke ud over det forventede. Forført – ganske enkelt,” fortæller Efva Lilja.

Et møde mellem dans og arkitektur

Dansehallerne beskriver forestillingen som en dialog mellem en maskine og en danser, en slags industriel romantik, hvor containeren som symbol på globalisering omfavner vores skrøbelighed som mennesker. Det hele udspiller sig i de smukke omgivelser på Ofelia Plads fuld af historisk arkitektur, gammel industri og vand på alle sider.

Kilde: Pressemeddelelse

Forestillingen præsenteres af Dansehallerne. Se mere her: www.dansehallerne.dk

Danser/performer: Satchie Noro
Koreografer: Silvain Ohl og Satchie Noro
Konstruktion: Silvain Olh and Eric Noel
Musik: Fred Costa
Lysdesign: Thierry Arlot
Lyddesign: Vincent Mallet
Scenografi: Silvain Ohl
Kostumer (design): Karine De Barbarin
Co-produceret af: Centro Cultural Teatro Container Valparaiso, Les Noctambules de Nanterre, Institut Français de Santiago du Chili, Paris, La Briqueterie, CDC du Val-de-Marne, Le Centre culturel de La Norville, Le Théâtre d’Arles, scène conventionnée pour les nouvelles écritures