Del

No Sex – en verden af køn
13. - 14. sep 2018
Black Box Theatre, Holstebro

Black Box Dance Company er klar med en ny forestilling, No Sex – en verden af køn. Med en af Englands mest omtalte koreografer ved roret udfordrer forestillingen sandfærdigheden af de definitioner, man pålægges som individ – med humor og skønhed i dans og musik.

Med alt fra knivskarp præcision, hæsblæsende løssluppenhed og rørende ømhed vil Black Box Dance Companys nyeste forestilling NO SEX – en verden af køn pirre, underholde og skabe refleksion.

I koreografi af Jason Mabana, en af Englands nye og lige nu mest omtalte koreografer, overdriver og udfordrer denne forestilling betydningen og sandfærdigheden af de mange definitioner, man som individ pålægges, forklarer David C. Price, der er producer på forestillingen.

I et klinisk hvidt rum tager fire dansere afsæt i blandt andet mode og spektakulære kostumer, lader sig observere og nærstudere – alt imens de forfører, fornøjer og forundrer publikum.

Der er tale om en bramfri forestilling, som kommer helt tæt på publikum med plads til både humor og skønhed i både dansen såvel som i musikken, fortæller David C. Price.

Reumert-nominering i sommer

No Sex er den nyeste forestilling fra Black Box Dance Company, der denne sommer endnu en gang blev nomineret til en Reumert.
Det var dansekompagniets anden nominering, da forestillingen 7EVEN (2016) også blev nomineret i samme kategori.

Producer David C. Price fortæller:

”Vi er et ungt kompagni med kun fem år på bagen og har allerede to nomineringer, hvilket løfter os op i ligaen med etablerede kompagnier i Danmark og Europa, og erkender, at det også lægger et vist pres på forventningerne til kompagniet. Det er klart, at vi stræber efter fortsat at blive anset blandt de bedste på den danske scene. Og med No Sex – en verden af køn, som jeg er overbevist om, bliver en fantastisk forestilling, giver vi i hvert fald både publikum og anmeldere noget at tænke over, siger han.”

Forestillingen No Sex – en verden af køn kan opleves d. 13.-14.09.2018 – Black Box Theatre Holstebro