Del

Så er der gratis dans, cirkus, parkour og højtflyvende skate i fire dage. Det sker på Københavns mange pladser, hvor kunstnerne i MOVE IT! Festivalen inviterer publikum med i værkerne til at hænge på væggen som Spiderman eller afpudse deres parkour-moves og skateboard-tricks.

MOVE IT! Festivalen udforsker bevægelse, balance, kunst og koreografi med byen som scene og massevis af gratis aktiviteter. Her er linedansere i koncentreret balancegang, dansere der forvandler en hinkerude til et akrobatisk dansegulv, og så kan du være med, når en gruppe artister bygger en gigantisk balance-installation med bjælker, reb og sten, der får publikum op at svæve.

Forestillingerne med modige internationale kunstnere bruger byen som arena til at sætte kroppen i spil og i weekendens store workshop-program kan du også selv sætte din krop på prøve, når der leges med tyngdekraften. I workshoppen Vertikal dans flyttes dansen fra gulvet til væggen og der arbejdes med elementer fra luftakrobatik, klatring og koreografi for at lære at hænge som Spiderman. I en anden workshop står den på menneskepyramider og akrobatik – både alene og sammen med en partner og til  Sunday Jam vil kan publikum lære at stå på skateboard med erfarne instruktører, som gør det nemt og sjovt, og kan du allerede stå på skateboard, kan du lære nye teknikker til at lande flere tricks.

Kilde: Pressemeddelelse

Metropolis står bag i samarbejde med AFUK, Dansehallerne, Street Movement og Batiste Skateboard.

Læs mere om weekendens program og tilmeld dig workshops her: www.metropolis.dk/move-it-2018