Del

​ZULU Comedy Festival 2018
30. aug - 9. sep 2018
I hele landet

Mere end 150 comedy-shows i København, Aarhus, Aalborg og Odense – sådan fejrer ZULU Comedy Festival deres 10 års jubilæum, hvor publikum kan opleve de bedste danske oneman-shows, afprøvninger af dugfriskt materiale, nye talenter og vilde improvisationer.

Komikere som Simon Talbot, Christian Fuhlendorf og Thomas Skov er blot nogle af dem, der underholder og tester deres materiale for publikum på ZULU Comedy Festival.

Simon Talbot kan opleves på Teater Play med showet Make Denmark Great Again, og Christian Fuhlendorff fortæller med egne ord om at være en ordblind, tegnende, rollespilsspillende, specialskolegående nørd i showet Christian Fuhlendorff – Går over i historien II på Folketeatret.

Se hele programmet her: www.zulucomedy.dk