Del

Efterår, efterår! Teatervejret har ramt det ganske land, så skynd dig indenfor i de bløde sæder. Vi har fundet 4 forestillinger frem, som du kan fejre efteråret med!

SKAM II, København

Hvem kan ikke huske Noora og Williams store og komplicerede kærlighedshistorie? Nu har du mulighed for at opleve den live på scenen, når sæson 2 af den norske hitserie SKAM spiller på Aveny-T. Der er lagt i ovnen til teenage-sprudlende break-up-make-up, når du kan genopleve kult-serien på teatret.
14. september – 19. oktober 2018, Aveny-T. Læs mere her: www.aveny-t.dk/forestillinger/skam-4

ISCENEs anbefalinger

Orlando, København

Betty Nansen skyder sæsonen i gang med dramatiseringen af Virginia Woolfs transkønnede romanklassiker Orlando, med Reumert-vinder Maria Rossing i hovedrollen. Her kan du opleve Orlando rejse gennem firehundrede års kunsthistorie, og stille spørgsmålstegn ved de helt store eksistentielle temaer som identitet, køn, tid, og hvordan man kan opløse dem.
14. september – 13. oktober 2018, Betty Nansen Teatret. Læs mere her: www.bettynansen.dk/da/oplev/forestillinger/orlando

The GENDERhouse Festival

ReDoing Gender 2.0, Aarhus

Der er også kønsidentitet på programmet i Aarhus, hvor publikum kan møde en abe, der eksperimenter med køn og en grædende baby med mandekrop i ReDoing Gender 2.0, der er en del af The Genderhouse Festival. Men skynd dig, den spiller kun to dage.
14.-15. september, Bora Bora, Aarhus. Læs mere her: www.thegenderhousefestival.com

TOM, Svendborg

En digter med kærlighed til kvinder og had til sig selv.

ISCENEs anbefalinger

Sådan beskrives Hærværk-forfatteren Tom Kristensen, hvis liv nu sættes på scenen i den musikalske teaterforestilling TOM – en skæbnefortælling om at være født som digter. Bag forestillingen står tyske Petra-Leonie Pichler, der også instruerede den Reumert-nominerede Bertolt Brecht-forestilling Svendborgdigte.
15. september – 13. oktober, BaggårdTeatret, Svendborg. Læs mere her: www.baggaardteatret.dk/forestilling/tom