Del
Fremtidens Shakespeare 17. September 2018, kl. 19 Ballerup Bibliotek

På Ballerup Bibliotek kan publikum få en forsmag på, hvordan fremtidens teater måske ser ud. Her afprøver robotten Tjili sine evner som skuespiller med kendte scener fra Hamlet og Othello over for skuespillere fra Den Danske Scenekunstskole.

Forfatter og den danske Shakespeare-oversætter Niels Brunse tager publikum med ind i Shakespeares univers og holder foredrag om, hvordan den engelske dramatiker kan blive ved med at tale til nye generationer på tværs af århundreder. Aftenen afrundes med en samtale med skuespillerne fra den Den Danske Scenekunstskole om deres oplevelse med at spille sammen med en robot og deres tanker om robotters plads i fremtidens teater.

Læs mere om Fremtidens Shakespeare her: www.bib.ballerup.dk/arrangementer/foredrag/fremtidens-shakespeare

Visningen præsenteres sammen med Den Danske Scenekunstskoles kunstneriske udviklingsvirksomhed.