OPEN CALL: TRAVERS

<strong>OPEN CALL:</strong> TRAVERS

TRAVERS. Pressefoto

Nu er det sidste udkald for tilmelding til TRAVERS, der er et tværkunstnerisk projekt, som i løbet af to år bevæger sig ind i et uudforsket kunstnerisk landskab, hvor kunstnere og akademikere kan mødes for at arbejde sammen på tværs af landegrænser og baggrunde. Tilmeldingsfristen er 23. september.

Første stop på den toårige rejse bliver i uge 48 (26 november – 1 december 2018) på Glyptoteket i København, hvor TRAVERS camperer blandt helte og skurke fra de sidste 6.000 års kunsthistorie.

På Glyptoteket udforsker TRAVERS, hvad det vil sige at skrive historie, og hvad det kræver at blive sat op på en piedestal i verdenshistoriens arkiv? Disse og mange andre spørgsmål bliver omdrejningspunktet for en uge, hvor kunstnere og akademikere får lejlighed til at udfordre deres egen – og deres fælles – fortid og ugens program rammesættes af toneangivende danske og internationale kunstnere.

Kilde: Pressemeddelelse

TRAVERS er gratis at deltage i, og projektet hjælper med rejsestøtte.

TILMELDING: til 23 september. Man kan tilmelde sig i hold, i forskellige former for partnerskaber eller som enkelt person.

Tilmelding her: www.ddsks.dk/en/travers

LÆS mere her: www.TRAVERS.world

Del artiklen

'OPEN CALL: TRAVERS'

Facebook