Del

Uddrivelsen
19. - 23. sep 2018
Teater V

Er teatret besøgt af onde ånder? Gennem årene er der løbet mange fortællinger om gys og gru igennem de danske teatergange og nu kan publikum selv gyse med, når en mental-magiker og skuespiller går på scenen i showet Uddrivelsen, hvor publikum skal afkode skjulte tegn, tale i tunger og kommunikere med de døde.

Uddrivelsen vises på Teater V, hvor mental-magiker Anders Lund og skuespiller Mads Wille sammen skal afsløre, hvilke hemmeligheder teaterbygningen gemmer på. Mytisk magi, spøgefulde seancer og urgamle ritualer skal rykke ved publikums forestillinger om virkeligheden i et anderledes show.

Køb billet til forestillingen her: www.teaterbilletter.dk/forestillinger/uddrivelsen

Medvirkende: Mads Wille, Anders Lund
Instruktør: Simon Boberg

19. - 23. SEPTEMBER 2018 på Teater V