ISCENE anbefaler: 4 til din perfekte weekend

<strong>ISCENE anbefaler:</strong> 4 til din perfekte weekend

Babettes Gæstebud på Østerbro Teater. Foto: Per Morten Abrahamsen

Johanne Engel Aaen:

Johanne Engel Aaen er bachelor i Dramaturgi fra Aarhus Universitet og uddannet fra Forfatterskolen i København

Billedserie

Denne weekend står i de store klassikere og de store følelsers tegn, når ISCENE anbefaler weekendens 4 fede forestillinger. Du kan komme med på en samfundsrevsende rejse til Østen, spise middag med Ellen Hillingsø, kigge ind til et ‘peep show’ eller opleve sansemættet og anmelderrost teater for børn. Det er bare om at komme af sted!

Babettes Gæstebud

Der er dansk klassiker på menuen, når Republique disker op med en omgang madteater, baseret på Karen Blixens roman Babettes Gæstebud. Her kan du nyde en mad- og vinmenu, skabt særligt til lejligheden, mens stykket udspiller sig rundt omkring dig. Og hvis du er heldig, kan du få enten Ellen Hillingsø, Benedikte Hansen eller Marie Tourell Søderberg som borddame.

Babettes Gæstebud, Republique, 22. september – 10. november 2018. Læs mere her

Aladdin
Aladdin på Det Kongelige Teater 2018. Foto: Emilia Therese

Aladdin

Christian Lollike er klar med endnu en samtidsfortolkning af en gammel, dansk klassiker. Denne gang er det Oehlenschlägers Aladdin, der er på programmet, og mon ikke det bliver både underholdende og grotesk, når Lollike går i kødet på Vestens fremstilling af muslimer, religiøsitet, personlig frihed og mange andre aktuelle emner.

Aladdin, Skuespilhuset, Store Scene, 21. september – 3. november 2018. Læs mere her

Peeps af Dadadans. Foto: Gisli Dua

PEEPS

På Copenhagen Distillery kan du denne weekend opleve hele ni ‘peep shows’, når dadadans åbner op for forestillingen PEEPS. Her kan du bevæge dig frit rundt og kigge ind i de forskellige rum, hvor du er vidne til forskellige ”fysiske monologer”, der hver især undersøger det mest private som følelsen af ensomhed, desperation og tomhed.

PEEPS, Copenhagen Distillery, 22. – 29. september 2018. Læs mere her

Historien om huset der blev til en prik
Historien om huset der blev til en prik. Teatret Gruppe 38. Grafik: Claus Helbo

Historien om huset, der blev til en prik

I Aarhus kan du tage børnene med til den anmelderroste og Reumert-nominerede børneforestilling Historien om huset, der blev til en prik. Her kommer sanserne på arbejde, når skygger, lys, projektioner og lyd smelter sammen i en historie om at søge ud og finde hjem igen. Forestillingen er anden del i Gruppe 38’s trilogi om livets store følelser.

Historien om huset, der blev til en prik, Teatret Gruppe 38, 18. september – 10. oktober 2018. Læs mere her

Del artiklen

'ISCENE anbefaler: 4 til din perfekte weekend'

Facebook