Del

Fiaskomonologerne
25. sep - 2. okt 2018
Bådteatret

Teater Momentum, Odense: 5. - 10. Mar 2019.

Kender du følelsen af at være en fiasko? I Fiaskomonologerne – the movie møder vi tre personer, der hver især fortæller deres historie om at mislykkes og leve med angsten for at fejle. Forestilling leger med mediet og lader fortællingerne udspilles i et mix af film og scenekunst, hvor publikum kan opleve de tre monologer projiceret på en splitscreen videoinstallation.

Fiaskomonologerne - the movie

Fiaskomonologerne – the movie bygger på vandreforestillingen af samme navn fra 2014. Inspirationen til Fiaskomonologerne kom efter instruktør Erik Pold og dramatiker Tomas Lagermand Lundme så butikslivet dø i Odense i årene efter finanskrisen, og selvom vi for længst har glemt alt om finanskrisen og kreditkortene gløder igen, så er de tre monologer stadig aktuelle. For konkurrencesamfundet har godt fat i danskerne, og angsten for at fejle er lige så smerteligt tilstede i dag som dengang, mener holdet bag forestillingen.

Se klip fra videoen her:

Kilde: Pressemeddelelse

>

MEDVIRKENDE:
Koncept og instruktion: Erik Pold
Videodesign, kamera og edit: Helle Lyshøj
Medvirkende: Pernille Koch, Magnus Bruun og Troels Hagen Findsen
Dramatiker: Tomas Lagermand Lundme
Komponist: Rumpistol (Jens Berents Christiansen)
Foto: Daniel Buckwald
Grafik: Marie Louise Heger
Produceret af LIMINAL

Køb billet her:
www.teaterbilletter.dk/forestillinger/fiaskomonologerne/

Publikum inviteres også til at deltage i en Artist talk med dramatiker Tomas Lagermand Lundme efter forestillingen den 27. september på Bådteatret. Her diskuteres blandt andet video-forestillingens rolle som scenekunst, og hvordan en tekst, der er skrevet til scenen, fungerer i et nyt mediet.