Del

P44: UNA SAGA
27. sep kl. 20
P44, Borgbjergsvej 44, Sydhavnen

Sydhavnen byder på et sprit-nyt tiltag i form af en performancebutik. Her kan du opleve den islandske kunstner Una Unadslega Gunnarsdottir få stjålet sin identitet, når Sydhavn Teater inviterer til åbningen af deres helt nye performancebutik p44.

Oplev den islandske kunstner Una Unadslega Gunnarsdottir, når hun får stjålet sin identitet – helt hvordan det sker, må publikum selv opleve på aftenen. Faktum er, at det tidligere AKB kontor er transformeret til kunstinstallation UNA SAGA, og skuespillerne Mille Maria Dalsgaard og Maria Carmen Lindegaard i aften overtager Unas identitet og flytter ind i hendes værk i skikkelse af kunstner og mor. Kampen mellem kunstneren og moderen, den brutale kærlighed og farvernes legende lethed levendegøres i en eksplosion af kvindelig djævelskhed.

Læs mere om performanceinstallationen her: www.sydhavnteater.dk/forestillinger/unasaga