Del

Skal Christian Lollike læse din tekst? Dramatikerworkshop 2018 er lige om hjørnet, hvor Sort/Hvid tilbyder et skræddersyet forløb med professionel vejledning henover to måneder. Send dine dramatiske eller performative tekster inden deadline den 5. okt og vær med i udviklingsforløbet for ny dansk dramatik.

Sort/Hvid søger dramatik med et klart koncept – en klar sammenhæng mellem form og indhold – en klar idé. Du kan søge med tekster af enten dramatisk eller performativ karakter. Det er teksten og dramatikeren, der er i centrum, når Sort/Hvid tilbyder et skræddersyet udviklingsforløb med professionel vejledning.

Du kan indsende tekster i alle formater. Et dramaturgiat udvælger de to bedste tekster. Med udgangspunkt i den individuelle tekst tilrettelægger vi et udviklingsforløb, der bl.a. kan indeholde møder med dramaturg, instruktør og skuespillere.

Dramatikerworkshoppen afsluttes med en offentlig præsentation af værkerne på Sort/Hvid d. 7. december 2018.

Dramaturgiatet 2018: Christian Lollike (kunstneriske direktør S/H), Sigrid Johannesen (kunstnerisk partner og konceptudvikler S/H), Lærke Mejlgaard (nyuddannet dramaturg) og Johan Holm Mortensen (dramaturg fra Det Kongelige Teater).