Del

Slapstick & Slaughter
4. - 13. okt 2018
Bådteatret

Er du til crazy engelsk komik og satire a la Monty Python møder de gamle (sure) mænd fra Muppet Show? Så er det nu, du har chancen for at opleve det i sin originale form, når det det britisk gæstespil Slapstick & Slaughter gæster Danmark i oktober.

Kompagniet Desperate Men er et af Englands mest erfarne og anerkendte kompagnier indenfor teater i særligt det offentlige rum. Denne gang rykker de dog indenfor på Bådteatret med deres forestilling Slapstick & Slaughter, hvor de bevæbnet med deres kroppe, stemmer, og et maleri i storformat kaster sig hovedløst ud i at udstille det absurde ved krig.

Forestillingen spiller kun i en uge, så skal man nå at opleve de engelske kunstnere er det nu.

Slapstick & Slaughter spilles på (et letforståeligt) engelsk, kombineret med Desperate Men’s eget dadaistiske ordforråd.

Se også filmen om kunstnerne

I forbindelse med Desperate Mens forestillinger i Danmark har Helsingør Teater fået muligheden for samtidig at vise Danmarkspremieren på den prisvindende film med og om de to kunstnere: Washed Up.

Filmen vises på engelsk uden undertekster – se trailer på: www.washedupfilm.com

Kilde: Pressemeddelelse

Forestillingen spiller på Bådteatret fra d. 4.-13. oktober

Køb billetter her eller læs mere om forestillingen her

I forbindelse med Desperate Mens forestillinger i Danmark har Helsingør Teater fået muligheden for samtidig at vise Danmarkspremieren på den prisvindende film med og om de to kunstnere: 'Washed Up'.