Del

SPEKTAKELVEN
16. og 17. okt 2018
Dansekapellet

Gør dig klar til at møde finurlige karakterer i knitrende, raslende og kling-klangende lydkostumer, når Dansekapellet inviterer til en spritny og anderledes danseforestilling for børn i efterårsferien. Forestillingen hedder SPEKTAKELVEN, og det er helt gratis at være med.Lyden af smykker, der rasler og sko, der knirker – det er udgangspunktet for danseforestilling SPEKTAKELVEN med et væld af vilde og fantasifulde kostumer, der har hver deres specielle lyd, der sammen med dansen skaber et helt særligt musikalsk univers.

Spektakelven. Pressefoto.

I forestillingen møder vi blandt andet de mærkværdige karakterer Knitreormen, Rasledamen og Kling-Klang, i en forestilling, der handler om at rumme forskelligheder, og om valget mellem at overdøve eller lytte, når nogen lyder anderledes end os selv. Holdet bag lover både alvor og humor krydret med en knivspids kabaret-fornemmelse.

Kilde: Pressemeddelelse

SPEKTAKELVEN spiller i Dansekapellet d. 16 og 17. oktober 2018 kl. 12.

Billetterne er gratis og uddeles efter først-til-mølle princippet.

Aldersgruppen er børn mellem 5-10, og deres voksne.

Bag SPEKTAKELVEN og kostumerne står kostumedesigner, billedkunstner og scenograf Gøje Rostrup. Forestillingen er koreograferet af Reumert-talent vinderen Gunilla Lind og lydsiden er skabt af teaterkomponist Kristoffer Rosing-Schow.

Læs mere om forestillingen her: www.dansekapellet.kk.dk/event/spektakelven