Del

Weekenden står for døren, og endnu engang byder ISCENEs anbefalinger på lidt for enhver smag. Kom blandt andet med til fatal familiefødselsdag, oplev samfundskritisk dukketeater eller tag på en musikalsk rejse med udvandrerne.

Udvandrerne

Oplev knusende, ubegribelige og betagende skæbneberetninger om udvandrerne, der følger drømmen om et andet liv. Baseret på interview med virkelige udvandrere, fortæller forestillingen i ord og musik om de mennesker, der på grund af fattigdom, krig, kærlighed eller eventyrlyst kaster sig ud på lange og farefulde rejser for forhåbentlig at ende et bedre sted.
Udvandrerne, Teater i Tingbjerg Bibliotek/Kulturhus, 14. november – 10. december. Læs mere her

Pinocchio

Glem alt om Disneys tegnefilm om den søde, lille marionetdukke, der bare gerne vil være ’en rigtig dreng’, for i Bådteatrets Pinocchio er der ingen fare for disneyficering. Med udgangspunkt i Pinocchio-fortællingen, skaber Bådteatret en foruroligende analogi mellem samtidens gadebørn og Carlo Collodis oprindelige eventyr om barnet, der må så uhyggeligt meget igennem i sin søgen efter frihed.
Pinocchio, Bådteatret, 16. november – 8. december. Læs mere her

Platt-Form – En Smule i Overkanten

Må en hvid heteroseksuel mand mene noget? Er professorer virkelig klogere end bloggere? Ville Jesus kunne lide jødekager? I Platt-Forms nyeste satireshow udleverer Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby endnu engang danskerne og hinanden med bidende satire, vanvittige kostumer og masser af velklingende ørehængere. Efter et utal af udsolgte forestillinger på Edison, giver Bellevue Teatret dig nu chancen for igen at opleve det Reumert-nominerede show.
Platt-Form – En Smule i Overkanten, Bellevue Teatret, 15. november – 1. december. Læs mere her

ISCENE anbefaler

Kat på et varmt bliktag

Kom med til familiefest, når Betty Nansen Teatret åbner dørene til Tennessee Williams-klassikeren Kat på et varmt bliktag. Big Daddy har fødselsdag og har inviteret børn og børnebørn til fest. Fødselaren ved ikke, at han praktisk talt ligger for døden, men det gør resten af familien til gengæld i allerhøjeste grad. Dagen udvikler sig til et kaotisk arveretligt rivegilde, hvor jalousi, skyldfølelse, vrede og fortielser kommer op til overfladen og de bekvemme livsløgne om kærlighed og hengivenhed, som familien hidtil har støttet sig til, blotlægges og nedbryder den faste familiestruktur.
Kat på et varmt bliktag, Betty Nansen Teatret, 17. november – 31. december. Læs mere her