Del

She Loves You er titlen på Fredericia Teaters nye, store musicalsatsning. Det offentliggjorde teatret i dag kl. 11 på deres Facebookside.

Teaterdirektør på Fredericia Teater, Søren Møller, præsenterede i dag den kommende teatersæson, og musicalfans i hele landet fik endelig svar på, hvilken stor, ny musical, der bliver teatrets næste.

She Loves You er titlen på den nye sæsons store forestilling, og som den sigende titel afslører, består musicalen udelukkende af sange skrevet af John Lennon og Paul McCartney. Dog er det hverken den verdenskendte sangskriverduo eller The Beatles, musicalen kommer til at handle om. Derimod blev det afsløret, at forestillingen er en romantisk thriller.

Det endelige cast er endnu ikke på plads, men teaterdirektøren kunne allerede nu løfte sløret for de to hovedrolleindehavere: Emil Birk Hartmann, som tidligere har medvirket i teatrets musicalsuccesser Shubidua The Musical og Seebach, og Maria Lucia Heiberg Rosenberg som har medvirket i et væld af musicals landet over.

Udover den nye, store musical afslørede Søren Møller, at Prinsen af Egypten og Shubidua The Musical igen kan opleves i teatrets næste sæson. Herudover byder teatret også på et vaskeægte familieeventyr med musicalen A Hero’s Tale.

She Loves You har verdenspremiere den 11. oktober 2019.

Se hele Fredericia Teaters program for sæson 19/20 her