Del

AquaSonic
1. - 4. februar 2019
Godsbanen i Aarhus

Koncert under vand. Det lyder spektakulært – og er det også. For her sidder fem musikere under vand, og laver lyd på deres specialdesignede undersøiske instrumenter i undervandskoncerten AquaSonic. Holdet bag er dansk og er, efter en totalt udsolgt verdensturné, nu tilbage og kan opleves i Aarhus.

Undervandkoncert er en sjælden genre, som et dansk hold kunstnere har gjort til virkelighed. For i undervandskoncerten AquaSonic sidder fem musikere i hver deres vandtank, med specialdesignede undersøiske instrumenter og frembringer klange og melodier under vand.

Det har taget 10 års forberedende arbejde at få stablet koncerten på benene, og de fem medvirkende musikere har undervejs samarbejdet med dybhavsdykkere, instrumentbyggere og videnskabsmænd for at udvikle de specialiserede undervandinstrumenter og konceptet. Her er fx et undervandsorgel, en ’krystallofon’ og en ’rotacorda’, der i samspil med den særligt udviklede undervands-sangteknik, giver stemme og klang til koncerten.

De fire koncerter kan opleves på Åbne Scene på Godsbanen i Aarhus den 1. – 4. februar 2019. Der vil hver aften være en artist talk efter koncerten.

Læs mere om AquaSonic her