Del

Arcade Delight
15. dec 2018
Byens Ø, Odense

Er du til spektakulær cirkusvarieté i verdensklasse, disco og dragdansere så er det i Odense, det sker, når den gamle FAF-bygning på Byens Ø, omdannes til et rendyrket 80’er-univers i, hvad de selv kalder ”den største og mest ambitiøse cirkusvarieté, byen nogensinde har set.”

Du er selv en del af festen i Odense, når 12 internationale cirkusartister, dj’s og rulleskøjtestjerner, blænder op for det stort anlagte cirkusshow Arcade Delight i den gamle FAF-bygning på Byens Ø, der i dagens anledning er omdannet til et neonblinkende 80’er-univers. Showet lover en kosmisk, 80’er-inspireret totaloplevelse. Under ledelse af ”lager than life”-personaen Angela Wand kan du opleve alt fra luftakrobatik, objektmanipulation og linedans til drabelig døds-derby med de lokale O-Town Roller Derby akkompagneret af den kvindelige rockkvartet Tigermor.

Efter varietéen trækkes publikum ind i den danske synth-duo, TANs neon-glødende disko-inferno. TAN udgøres af to tidligere medlemmer fra blandt andet The Woken Trees og De underjordiske, der i år var aktuelle på Roskilde Festival. Af midnatskoncerten med den Københavnske duo kan publikum forvente sig stærke hooks og ikke mindst de to faste drag-danserinder, Ariel & Proxy.

Lokale DJ’s lukker ballet, så du er sikker på at lande trygt i 10’erne igen.

Kilde: Pressemeddelelse

Læs mere om Arcade Delight her