Del

For at fremme samarbejder og co-produktioner mellem uafhængige scenekunstnere og etablerede teatre på tværs af regioner har Udviklingsplatformen i samarbejde med Uafhængige Scenekunstnere, Det Frie Felts Festival og SceNet arrangeret en bustur til Jylland. 

Sidste år gennemførte Udviklingsplatformen en liggende bustur med stor succes og udbyder den derfor igen i år. Over 2 dage får deltagerne mulighed for at besøge syv udvalgte midt-, nord-, og vestjyske scener:

Åbne Scene / Aarhus, Team Teatret / Herning, Odin Teatret / Holstebro, Carte Blanche / Viborg, Limfjordsteatret / Nykøbing Mors, Vendsyssel Teater / Hjørring, Syddjurs Egnsteater / Rønde byder alle selv velkommen og vil fortæller om deres kunstneriske profil og fysiske rammer.

Fakta:

Afgang fra København d. 29. januar kl. 6:30

Hjemkomst til København d. 30. januar kl. 22:00

(Det vil være muligt at hoppe på og af bussen i Aarhus).

Deadline for tilmelding er onsdag den 10. januar på linket her

Det er gratis at deltage. En forudsætning for at få plads på bussen er, at deltagerne kan beskrive deres strategier for samarbejde med etablerede teatre – i denne sammenhæng egnsteatre.