Del

Vinterteaterfestivalen, The Spirit of Theatre Laboratory, byder det almindelige og det professionelle publikum velkommen. Det er første gang den finder sted og det sker på Odin Teatret den 30. januar – 3. februar. Her er over 30 offentlige forestillinger, arbejdsdemonstrationer, foredrag, præsentationer og workshops og mere end 40 medvirkende fra Danmark og udlandet.

The Spirit of Theatre Laboratory er Odin Teatrets vinterteaterfestival, hvor publikum kan opleve de teatre, som er de yngste skud på stammen af kunstnere, der på egen krop har fået del i Odin Teatrets erfaringer. Det er kunstnere, som har opsøgt Odin Teatret på dets turnéer uden for Danmarks grænser og på hjemstedet i Holstebro for at udvikle et længerevarende forhold. Hvad der for nogles vedkommende har udmøntet sig i residenser i Holstebro af flere års varighed.

Alle disse yngre grupper har Odin Teatret nu samlet for første gang i et program, hvor de vil præsentere deres forestillinger for det publikum, som er interesseret i denne udvikling – og selvfølgelig – som det ofte er tilfældet på festivaler – for hinanden.

Mange af kunstnerne har tidligere optrådt i forbindelse med festugerne i Holstebro.

Program med alle aktiviteter kan ses på Odin Teatrets hjemmeside www.odinteatret.dk og på deres Facebookside her