I denne uge står ISCENEs anbefalinger på en række oplevelser, der får dig helt ned i kroppen. Kom med i seng, tag på akrobatisk kaffedate, dans dig weekendklar til fysisk fredagsbar eller vær med, når menneskekroppen undersøges.

Love Me Tender

Kom med i seng, hvor tankerne og forestillingerne om den allerførste gang iscenesættes og deles under dynen. Love Me Tender er en (k)ærlig, romantisk og usløret fortælling om den seksuelle debut og forestillingerne om, hvad der egentlig skal ske på de hvide lagener. Forbered dig på at få røde ører, blussende kinder og kilden i maven, når det allermest private rum – sengen – bliver vendt og drejet.

Love Me Tender, Teater Vestvolden, København, 28. januar – 1. februar. Læs mere her

Kaffe og kærlighed

Mød skuespiller, instruktør, pole-akrobat og komiker Camilla Marienhof, når hun zoomer ind på drømmen om den eneste ene, singlelivets akavede øjeblikke, længslerne og kærligheden, der kan træde ind ad cafédøren, når som helst. Forvent et akrobatisk, tragikomisk one-woman show om kaffe og kærlighed eller mangel på samme.

Kaffe og kærlighed, Teatret Svalegangen, Aarhus, 29. januar – 2. februar. Læs mere her

Corpus Fredagsbar

Kom til fysisk fredagsbar den første fredag i hver måned. Corpus vil afslutte din uge på den bedst mulige måde, og give dig et sted, hvor du kan hænge ud med dine venner og møde nye mennesker i en kunstnerisk ramme. Der vil være billige øl, afslappet stemning og en særlig kunstnerisk oplevelse, der varierer fra gang til gang, og som du kan deltage i eller opleve, i det omfang du har lyst.

Corpus Fredagsbar, Det Kongelige Teater, København, 1. februar. Læs mere her

Super Human

Tag med på en undersøgelse af menneskekroppen og dens grænser i en unik og tankevækkende performance, som genskaber mennesket i nye, optimerede versioner. Forestillingen er baseret på inspiration fra det overnaturlige og overmenneskelige, science-fiction-film, superhelte og virkelige eksperimenter, der kombinerer teknologi og biologi. Det er allerede blevet normalt at forbedre menneskekroppen ved operationer og andre kunstige indgreb, og moderne videnskab har bragt drømmen om det perfekte menneske tættere på virkeligheden. Men hvad sker der med menneskeheden i fremtiden, hvis alle mennesker optimeres med nye egenskaber, der rækker ud over de nuværende mentale og fysiske kapaciteter?

Super Human, Kulturværftet, Helsingør, 3. februar. Læs mere her