Del

Vil du selv være med i forestillingen, så fyr den af med dine venner, når Aarhus Teater åbner dørene for kultmusicalen The Rocky Horror Show. Musicalen er berømt og berygtet for sit aktive stampublikum, der møder op klædt ud som forestillingens karakterer. Nu sørger teatret selv for at publikum sætter gang i festen, og i det særlige Rocky Horror Kit får du udvalgte rekvisitter og en manual, så du selv kan være med i showet fra din plads på publikumsrækkerne.

Posen indeholder: Hvid konfetti, en mini vandpistol, en programavis, en latexhandske, en rysle, en lille festhat og et par spillekort.

Så er du klar til at:

1) Kaste konfetti, når Betty og Ralph kommer ud af kirken

2) Tage avis over hovedet, når Janet stiger ud af bilen i regnvejret

3) Sprøjte vand op i luften for at være det stormvejr Brad og Janet er fanget i

4) Lyse med lygten under omkvædet i sangen There’s a light (Der’ et lys)

5) Stille dig op og danse med på The Time Warp dansen

6) Tage latexhandske på under Frank-N-Furters skabelse af Rocky og klaske den i kanten, når Frank-N-Furter tager sine handsker på

7) Trutte i truthorn, pifte og klappe efter Frank-N-Furters tale om sin skabning og hylde ham sammen med hans gæster

8) Kaste resten af din konfetti under sangen: I Can Make You A Man / Reprise, hvor Frank-N-Furter bliver gift med Rocky

9) Tage festhat på under middagsselskabet

10) Kaste spillekort under sangen I’m Going Home (Nu må jeg hjem), når Frank-N-Furter synger linjen: ”Kort til lykke – kort til mig”

Om showet

The Rocky Horror Show er kendt som en djævelsk underholdende hyldest til science fiction og ufrivilligt morsomme B-gyserfilm. Kultmusicalen svømmer i seksuel flertydighed. Som når Dr. Frank-N-Furter kommer til syne i dameundertøj, netstrømper, rød læbestift og goth-makeup og det oser af sex, når der bliver leget med alle hetero-, homo- og biseksuelle positioner med tydelige referencer til 70’ernes glamrock-idoler som David Bowie og Marc Bolan.

Under forestillingen kan publikum deltage fra salen ved at anvende udvalgte rekvisitter. Der findes utroligt mange forskellige “manualer“ til, hvor meget du kan gøre, men på Aarhus Teater har de udvalgt de rekvisitter, som er nemmest at være med på og publikum kan købe hele pakken med rekvisitterne hjemmefra til den dag de skal se forestillingen. Så står den klar til afhentning i forhallen til Store Scene på dagen.

Det eneste, du så skal gøre, er at klæde dig på, klæde dig ud – eller klæde dig af – hjemmefra.