Del

I skovens dybe stille ro
22.-28. mar 2019
Teatret Fair Play, Holbæk

og

Aprilfestival i Hjørring
1.-7. apr 2019

Foruroligende mange unge går rundt med tanker om selvmord eller selvskade. Men hvem skal de snakke med og hvordan snakker man om det?

Mira Mobeck blev kun 13 år. Hun tog sit eget liv. Hun efterlod: En mor, en far, en bror, en kat og to marsvin, en stor familie, klassekammerater og en 69 sider lang dagbog .

Nu har holdet på Teatret Fair Play taget hånd om historien i forestillingen I skovens dybe, stille ro, som bygger på den 13-årige Miras dagbog. Her præsenteres publikum for den autentiske fortælling om den unge piges tanker om døden, sig selv og verden.

Selvmord og selvskade er stadig et stort tabu i vores samfund, men den bedste forebyggelse er, som teatret selv skriver, ”at sætte ord på tvivlen og mørket – og at nogen lytter.” Derfor er forestilling skabt som en lydmættet og billedflot forestilling, hvor publikum går rundt mellem en række træer og kan mærke mørket, mens de lytter til pigens tanker.

OBS forestillinger spiller kun kort tid.

Aldersgruppe: Fra 13 år

Medvirkende: Isa Marie Henningsen, Anna Roemer
Tekst (i samarbejde med holdet), instruktion og idé: Leiv Arne Kjøllmoen
Scenografi og kostumer: Nathalie Mellbye
Komponist og lyddesign: Emil Assing Høyer

Hvis man har selvmordstanker, eller befinder sig i anden alvorlig livskrise, kan man altid kontakte Livsliniens anonyme rådgivning. De taler også med pårørende. Find kontaktoplysninger her: www.livslinien.dk