Del

Vild med dans – The musical
22. feb - 28. apr 2020
Østre Gasværk Teater

Globalt TV-hit bliver nu til dansk musical. Over hele verden har Vild med dans samlet millioner af TV-seere sæson efter sæson. Også i Danmark har underholdningsshowet haft godt fat i danskerne med indtil videre 15 populære sæsoner. Nu har Østre Gasværk Teater sikret sig rettighederne hos BBC til at skabe verdenspremieren på VILD MED DANS – THE MUSICAL – og de lover en ny, original, dansk musical med masser af guld, glitter, dans, drama og show.

Glæde hos teatret, BBC og TV 2

På Østre Gasværk Teater er der både stolthed og glæde over udsigten til at skulle udvikle og skabe en original ny musical baseret på et globalt underholdningsshow. Emmet Feigenberg, direktør for Østre Gasværk Teater, udtaler:

“Jeg er stolt af, at Østre Gasværk Teater bliver det første teater i verden, som lader Vild med dans folde sig ud på scenen – som musical med drama, musik og masser af dans. Jeg glæder mig til at give TV-succesen et helt nyt liv under Østre Gasværks kuppel, hvor der venter publikum én af sæsonens helt store oplevelser.”

Teatret har været i tæt dialog med Storbritanniens største nyhedskanal BBC for helt eksklusivt at kunne få rettighederne til at skabe verdenspremieren på VILD MED DANS – THE MUSICAL. Om samarbejdet med Østre Gasværk Teater udtaler BBC Brand Manager for Dancing with the Stars, Harriet Frost:

“Vi er henrykte over at arbejde med Østre Gasværk Teater på dette spændende og innovative show. Ideen om at mixe den fantastiske dans fra Vild med dans, caste professionelle dansere og pakke det hele ind i en medrivende historie, er nyskabende og bliver en version af den verdensomspændende succes, vi ser for første gang nogensinde! Det er en vaskeægte verdenspremiere.”

Også hos TV 2 Danmark er der begejstring for projektet, og underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech er sikker på, at programmets mange fans vil hilse det velkomment.

Stærke skuespillernavne og Vild med dans-stjerner snører danseskoene

Østre Gasværk Teaters cast til VILD MED DANS – THE MUSICAL byder på en række af landets både yngre og erfarne skuespillere og tre af landets største Vild med dans-stjerner. Forestillingens tre dansende par spilles af Vild med dans-vinderen (sæson 13), Morten Kjeldgaard, der danner par med skuespiller Lise Kofoed i rollen som Maiken. Den seneste sæsons Vild med dans-vinder, Asta Björk, skal i musicalen danse med skuespiller og Cirkus-revystjerne Niels Ellegaard. Musicalens sidste par udgøres af Michael Olesen, der har danset hele 12 sæsoner af Vild med dans, og Julie Agnete Vang i rollen som Christina.

I rollen som TV-showets værtinde kan publikum opleve Mille Gori – bedre kendt som Motor Mille. Mille er vært i en række af DR’s børneprogrammer og har sit eget program som den motorglade Motor Mille. I de øvrige roller ses bl.a. Camilla Bendix og skuespiller Troels Thorsen som regissøren, der giver deltagerne med- og modspil på gulvet.

22. februar - 28. april 2020. Billetsalget er startet og der kan købes billetter på www.teaterbilletter.dk