Del

Audition
12. apr - 11. maj 2019
Aarhus Teater, Studio Scene

Går du med en uforløst skuespillerdrøm, er det måske nu, du har chancen. For på Aarhus Teater er publikum en del af forestillingen Audition fra det øjeblik, de træder ind ad døren og de vil opleve live-instruktion og interaktion med de medvirkende skuespillere.

Historien er skruet sammen af manuskriptforfatter Jenny Lund Madsen, der de senere år har skrevet til tv-serier som Rita (TV2) og Bedrag (DR). Den handler om en kvinde, der går til en casting for at få den filmrolle, hun så inderligt drømmer om. Og hendes drøm ligger i hænder på en caster og en instruktør, der begge har magten til at forme hendes fremtid.

Audition er instrueret af teatrets husinstruktør Sargun Oshana, der også stod bag forestillingen Premiere, hvor teatret tog publikum med bag scenekulisserne og ind i skuespillernes verden af angst, intriger og private hemmeligheder. Nu bringer teatret dig ind i filmens hemmelige rum, ind i de spændingsfelter, som lurer fra den første casting til final cut.

Læs også: Interview med instruktør Sargun Oshana

Læs mere om forestillingen her