Del

Teaterdirektør Trine Holm Thomsen har netop udpeget tre nye skuespillere til Aarhus Teaters ensemble. Fra næste sæson bliver skuespillerne Frederik Mansø, Sara Viktoria Bjerregaard og Anna Nøhr en fast del af ensemblet, der i sæson 2019/20 tæller 15 skuespillere.

Trine Holm Thomsen udtaler:

“Ensemblet er hjertet i vores teater, det er vores kunstneriske råstof, og derfor er det helt afgørende, at vi håndplukker de rette skuespillere til vores repertoire. Med Frederik Mansø, Sara Viktoria Bjerregaard og Anna Nøhr får vi tre unge, meget dygtige og alsidige skuespillere, som publikum kan glæde sig til at følge i fremtiden. Ikke blot i teatrets forestillinger, men også i nogle af de mange arrangementer, man i den kommende sæson kan deltage i, fx vores Forsamlingshus.”

Aarhus Teaters ensemble i sæson 2019/20 består af:

• Anders Baggesen
• Jacob Madsen Kvols
• Mette Døssing
• Anna Nøhr
• Kim Veisgaard
• Nanna Bøttcher
• Anne Plauborg
• Kjartan Hansen
• Sara Victoria Bjerregaard
• Christian Hetland
• Marie Marschner
• Simon Mathew
• Frederik Mansø
• Mathias Flint
• Sofia Nolsøe

Frederik Mansø

Frederik Mansø kommer direkte Den Danske Scenekunstskole i Aarhus, hvorfra han dimiterer til juni. Han er snart aktuel i afgangsholdets forestilling Katastrofen sker i pausen, som får urpremiere på Aarhus Teater Stiklingen 9. maj.

Frederik Mandsø har bl.a. tidligere medvirket i Odense Teaters stort anlagte forestilling Leonora Christina.

Sara Viktoria Bjerregaard

Sara Viktoria Bjerregaard er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole i København i 2019. Sara Viktoria fik sin professionelle debut i rollen som Rosa i musicalen Skammerens Datter på Østre Gasværk Teater i 2012.

Siden har Sara Viktoria medvirket i forestillinger og musikalske projekter på flere københavnske scener bl.a. som Sheila i Hair.

Sit store folkelige gennembrud fik Sara Viktoria Bjerregaard som præstedatteren Inger i Lykke-Per fra 2018 – på film og i TV 2’s miniserie. Herudover har hun bl.a. medvirket i filmen Steppeulven (2015) og TV-serien Bedrag (2017).

Anna Nøhr

Anna Nøhr er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus i sommeren 2016. I 2017 debuterede hun på Aarhus Teater i En skilsmisse og spillede året efter med i My Heartache Brings All the Boys to the Yard.

Efter uddannelsen har hun derudover spillet den kvindelige hovedrolle Karen i Mæt Af Dage og integrationskomedien Dansk på Teatret Svalegangen, Et øjeblik på Himmerlands Teater og genopsætningen af Welcome to the Internet hos Teateriet Apropos.

Anna har desuden medvirket i Badehotellet, en række kortfilm og er den kvindelige røst i Aarhus Letbane.