Del

Fra 13.-27. maj 2019 har Bikubenfonden atter åbent for ansøgninger til nyskabende forestillinger og udvikling inden for scenekunst, dans og performance.

To gange om året kan landets scenekunstnere søge Bikubenfonden om støtte til forestillinger, der har premiere i Danmark eller udviklingsprojekter inden for scenekunstområdet.

Bikubenfonden har i deres udvælgelse særligt fokus på nyskabende idéer og lægger vægt på at styrke udviklingen af den idérigdom og kvalitet, der findes på kunstscenen. Man kan søge om beløb fra 50.000 til 300.000 kr.

Indenfor danse- og performanceproduktioner har Bikubenfonden fokus på ”indsatser, der stimulerer international udveksling og underbygger netværk og vidensdeling”, som det hedder.

Hvem kan søge?

Både store og små institutioner, foreninger og virksomheder kan søge, men ikke enkeltpersoner. Vær opmærksom på, at Bikubenfonden kun støtter scenekunstproduktioner, der har en aftale med et spillested om visning.

På Bikubenfondens hjemmeside kan du finde mere information samt se, hvem der fik bevilget støtte og hvor meget, da der sidst blev uddelt i november 2018.