Del

Aalborg Teater introducerer sæsonkort, der skal give såvel teatret som publikum større frihed og fleksibilitet.

På Aalborg Teater har de lyttet til dem, som har ytret ønske om mere fleksible billetordninger, og derfor introducerer de nu et nyt sæsonkort. Men hvad betyder det så for publikum?

“Vores nye sæsonkort er en win-win situation”, siger H. C. Gimbel, Administrations-, Økonomi- og Souschef på Aalborg Teater.

“Jeg har gode erfaringer med sæsonkort fra min tid på Republique – så fra dag ét har det været mit ønske at indføre denne model”, fastslår H. C. Gimbel, der just har rundet sine første ni måneder i chefstillingen i det nordjyske.

Han fortsætter: “Sæsonkortet giver publikum mulighed for frit at kunne vælge og planlægge, hvad de ønsker at opleve og hvornår. Samtidig giver det os nye muligheder på repertoirefronten, såsom at sætte en forestilling op med kortere varsel end det ellers ville have været muligt.”

H. C. Gimbel fortæller desuden, at Aalborg Teaters abonnementsalg på det seneste er begyndt at spejle den nedadgående tendens, der i mange år har hersket i hovedstadsområdet. Hvilket for ham kun taler så meget desto mere for, at sæsonkort-ordningen er vejen frem.

LÆS OGSÅ: Aalborg Teater: “Vi tog fejl. De unge er mere interesserede i teater, end vi troede”

Sæsonkortet til Aalborg Teater, der altså lanceres for sæsonen 2019/2020, koster 995 kr. i en introperiode, som løber til 8. august. Herefter koster det 1195 kr. Læs mere om kortet herunder.

Læs mere om teatret her

Sæsonkortet til Aalborg Teater giver adgang til alle forestillinger, gæstespil og ekstra oplevelser.
Ønsker man at opleve forestillingerne endnu engang, skal man invitere en ledsager med, som får rabat på sin billet, mens man som sæsonkortholder selv kommer gratis ind.
Kortet giver desuden rabat i teatrets café, rabat til mere end 100 teatre i Danmark samt tilbud om særarrangementer.