Del

Teaterdirektør på Aarhus Teater, Trine Holm Thomsen, har i forbindelse med offentliggørelsen af sæson 19/20 udnævnt 31-årige Nanna Cecilie Bang som ny huskunstner på Aarhus Teater, hvor hun både skal skrive og instruere i næste sæson.

Nanna Cecilie Bang er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2014, modtog i 2015 Reumerts Talentpris og medvirker aktuelt i The Rocky Horror Show på teatret. Sideløbende med skuespillet arbejder hun også som dramatiker. I 2017 med True. Story, en monolog om single- og datinglivet på Sort/Hvid. Og i 2018 drejede det sig om den anmelderroste komiske og virkelighedsnære forestilling My Heartache Brings All the Boys to the Yard på Aarhus Teater.

nanna cecilie bang
My Heartache Brings all the Boys to the Yard, Aarhus Teater. Foto: Anna Marín

Som huskunstner skriver Nanna to forestillinger i den nye sæson: Manifest for skrøbelige autoriteter på Studioscenen– som hun også selv instruerer – og Alt er umuligt de skuespilstuderendes afgangsforestilling på Stiklingen.

Teaterdirektør Trine Holm Thomsen fortæller om betydningen af at have stærke kunstneriske kræfter tæt tilknyttet til teatret:

“Det har stor betydning for teatret og den kunstneriske udvikling at have en stor gruppe kunstnere fast i huset. Vi glæder os derfor til samarbejdet med vores nye huskunstner, Nanna Cecilie Bang, der både skriver og instruerer, og ser frem til at fortsætte samarbejdet med vores husscenograf, David Gehrt. Og vi er stolte af at kunne præsentere et stærkt ensemble med både nye og velkendte skuespillere.”

LÆS OGSÅ: Nanna Cecilie Bang: “Lad det være pinligt!”

Læs mere om Aarhus Teater her