Del

En udforskning af stemmen som medium, en hyldest til månen og en lyd- og lysbaseret dialog med et metalband. Det er noget af det, man kan opleve på festivalen A Colossal Weekend i VEGA.

Spillestedet på Vesterbro i København præsenterer denne weekend festivalen A Colossal Weekend, hvor fire performative kunstværker flettes ind i både det musikalske program og VEGAs berømte fysiske rammer.

Der er tale om kunstnerne Jenny Gräf Sheppard, Kristoffer Akselbo, YOKE samt Marie Kølbæk Iversen & Katinka Fogh Vindelev. Deres værker har til hensigt at udvide og uddybe koncertoplevelsen som kulturel og kropslig oplevelse, og flere af dem er da også blevet til ved tværkunstneriske samarbejder. Festivalen er, ifølge arrangørerne, tænkt som en fejring af de mørke, eksperimentelle og måske også rituelle sider af den menneskelige eksistens og det musikalske spektrum.

LÆS OGSÅ: Det er tid til nye kunstformer – tankerne bag det nye kunstinitiativ VEGA|ARTS

A Colossal Weekend er samtidig startskuddet til spillestedets kunst-initiativ
VEGA|ARTS
, der løber helt frem til maj 2020 og ligeledes ønsker at skubbe grænserne for kunstnerisk praksis og kulturelle oplevelser.

Læs mere her.