Del

United Change
31. maj-1. jun 2019
Teatret Svalegangen

Klimakampen er her, der og alle vegne og på Svalegangen i Aarhus sparkes det fireårige projekt United Change igang med et gratis arrangement, hvor publikum blandt andet kan opleve ny dramatik af Line Knutzon.

Teatret Svalegangen lancerer United Change, et fireårigt projekt baseret på FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

“Der er brug for ambitioner, store armbevægelser og handling,” mener direktør Per Smedegaard, når det kommer til at tage verdensmålene til sig og her kan “scenekunsten skabe oplevelser, der kan starte den proces”.

Det hele sparkes igang med et gratis arrangement 31. maj og 1. juni, hvor området foran Teatret Svalegangen omdannes til et klimamarked med grønne debatter på tværs af kultur, forskning og erhverv. Publikum kan her blandt andet opleve ny dramatik af Line Knutzon om lykkeligt overforbrug. 

Projektet igangsættes i år og i maj 2020 inviterer teatret til den første visning af United Change – en vandreforestilling i FN’s verdensmål. Det hele kulminerer i et stort interaktivt event i 2023.

Læs mere om projektet her