Del

Artist talk med She She Pop
Torsdag den 23. maj
10:30-11:30
Teater Grob

Du har nu mulighed for at få indblik i, hvordan det er at være en del af et performance-kollektiv, når det prisbelønnede She She Pop gæster København under CPH STAGE med forestillingen 50 Grades of Shame. Mød gruppen til ISCENEs artist talk.

Kollektivet er kendt for deres feminisme og deres ukuelige vilje til at bruge af deres privatliv i deres forestillinger, og til artist talken kommer vi også omkring deres kunstneriske visioner og de kunstneriske og formmæssige greb, de tager for at understøtte tematikken. Det er kollektivets eneste mandlige medlem, Sebastian Bark, der stiller op til artist talken og journalist Nina Branner vil moderere samtalen.

Samtalen foregår på engelsk.

Læs også: Portræt af She She Pop her

TILMELDING her

Artist talken er arrangeret i samarbejde mellem ISCENE.dk CPH STAGE, Goethe-institut Dänemark og Den Danske Scenekunstskoles Efter- og videreuddannelse.