Del

Er din bedste ven en hund efter rampelys? Så hører Odense Teater gerne fra dig.

De skal nemlig bruge to hunde til en kommende forestilling, og navnlig hvis din hunds smag går i retning af de klassiske værker, bør du læse videre:
De to udvalgte firbenede vil nemlig få deres “femten minutters berømmelse” i en opsætning af F. Scott Fitzgeralds Den store Gatsby, som er en af de største romaner i amerikansk litteraturhistorie.

Stjernenykker, nej tak  

Hundene skal helst være af racerne Cavalier King Charles Spaniel, Japanese Chin, Dansk/Svensk gårdhund, skønt et gadekryds i samme størrelse og stil også kan have interesse.

Odense Teater understreger desuden, at de er på udkik efter hunde, der ikke gør samt er rolige og omgængelige. Men selvom divaer således ikke tolereres, må man formode, at kandidaterne gerne må have pels som foretrukken beklædningsgenstand.

Hvis din hund kan sætte flueben ud for ovenstående punkter, kan du læse mere herunder.

LÆS OGSÅ: Støttemidler, prisfest og klassikere på scenen

Odense Teater hunde
Den store Gatsby på Odense Teater 2019. Foto: Emilia Therese

Fakta

Hundens ejer skal have mulighed for at følge den ved prøverne og forestillingerne på Odense Teater.   
Opgaven deles mellem to hunde, så du skal kun møde op halvdelen af dagene i spilleperioden og cirka 15 timer i prøveperioden fra 11. august til 11. september.

Prøverne ligger i tidsrummet 12-18 på hverdage og enkelte lørdage mellem 10 og 16. Du og din hund vil dog ikke deltage i alle timer, ligesom prøverne kan tilrettelægges i samarbejde med den anden hund og ejer. 

Den sidste uge før premieren vil det fortrinsvis være aftenprøver, da vi har gennemspilning af forestillingen.

Er du interesseret, så send en mail til amj@odenseteater.dk med en beskrivelse af din hunds temperament, et foto af dig og hunden og en beskrivelse af din arbejdssituation.
Forestillingen spiller på Store Scene fra 11. september 2019 til 5. oktober 2019 kl 19.30 på hverdage og kl 16 på lørdage

Læs mere om Odense Teater her