Del

Ganløse Revyen
14. jun - 30. aug 2019
Ganløse

Mad og revy hænger uløseligt sammen, og langt de fleste sommerrevyer byder på en menu før forestillingen. Vær med i ISCENEs konkurrence, og vind billetter til både Ganløse Revyen og en revymenu.

Flæskesteg med dagens grønt, kartofler, sauce og surt. Rosastegt kalv og marineret nakkefilet. Det store kolde bord. På Ganløse Kro varierer menu-tilbuddet alt efter, hvilke dage og tidspunkter revypublikummerne til Ganløse Revyen skal have stillet sulten.

Ganløse Revyen er langt fra den eneste revy, der byder på en bid mad som optakt til underholdningen. De fleste danske sommerrevyer byder nemlig på en god middag i forbindelse med revyforestillingerne, og sådan har det faktisk været, siden sommerrevyen gjorde sit indtog i Danmark i slutningen af 1800-tallet.

Og det er ikke nødvendigvis traditionel, dansk mad som på Ganløse Kro: Esbjerg Revyen lokker for eksempel med grillede tigerrejer, langtidsstegt kalveculotte og trifli på mørke skovbær, mens du til Hjørring Revyen blandt andet kan sætte tænderne i dilddampet havkat med safransauce og asparges og rosmarinstegt lammekrone med rosmarinsky, sauté af urter og bagt kartoffel-timbale.

Ganløse Revyen
Ganløse Revyen 2019. Foto: Niels-Steen Andersen

Vind billetter til Ganløse Revy samt revymenu

Vil du vinde billetter til både Ganløse Revyen og en revymenu før forestillingen, kan du deltage i Iscenes konkurrence her:

På hvilken ugedag skal du se Ganløse Revy, hvis du vil have flæskesteg med dagens grønt, kartofler, sauce og surt? (Psst: Du kan finde svaret her)

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET OG VINDERNE FUNDET

For at deltage i konkurrence skal du indtaste din emailadresse, hermed tilmelder du dig ISCENEs nyhedsbrev og modtager anmeldelser, interviews og nyt om scenekunsten i din indbakke hver uge.

LÆS OGSÅ: Sød revy som vor mor plejede at lave den

Ganløse Revyen spiller fra 14. juni - 30. august 2019

Læs mere her

Konkurrencen slutter 19. juni, 2019.