Del

Anekdote er en podcast-serie, der dykker ned i rummet mellem fiktion og virkelighed og tilføjer en ekstra dimension til det Kongelige Teaters scener. Dette er en ud af 12 unikke fortællinger fra sæsonen 17/18.
Denne fortælling er fuld af Julens traditioner. Hvert år i december fyldes Gamle Scene med tonerne fra Tjajkovskijs ballet, Nøddeknækkeren, når balletdanserne på ny opøver trinene og finder kostumerne frem fra skabet.

På en anden scene i Rødovre Centrum gør Julemanden Leif Boyer sig også klar til sin årlige forestilling, når det røde, skræddersyede julemandskostume bliver fundet frem fra gemmerne. Lyt med, når både julemænd og balletdansere glæder sig til december og samles om hver deres tradition for at sprede juleglæde hos publikum.

Abonnér på iTunes eller lyt til podcasten her: