Del

Anekdote er en podcast-serie, der dykker ned i rummet mellem fiktion og virkelighed og tilføjer en ekstra dimension til det Kongelige Teaters scener. Dette er en ud af 12 unikke fortællinger fra sæsonen 17/18.

Denne fortælling begynder dybt under Rigshospitalet, hvor Lasse går rundt. I 12 år har han arbejdet i de ti kilometer gange. Under kælderen er der endnu en kælder, kaldet underkælderen. Her blæser det, og lysstofrørene bliver ikke skiftet særlig ofte. Mange vil nok finde stedet uhyggeligt, men ikke Lasse. Langt ovenover sidder overlæge og afdelingsleder, Moesgaard. Han er positiv, specielt efter han har indført Operation Morgenluft, som skal skabe bedre arbejdsklima på afdelingen, hvor der er blevet hyret en besværlig svensk læge og en endnu mere besværlig patient, Fru Drusse, også huserer.

Abonnér på iTunes eller lyt til podcasten her: